DK

/

EN

Velkommen på Bite Copenhagen

Bite Copenhagen er Danmarks nye ambitiøse B2B fødevareudstilling for nationale og internationale fødevareaktører. Med nærværende fortællinger om produktion, madglæde og holdninger præsenteres de gastronomiske strømninger, der gør sig gældende lige nu. Det bliver et mekka for alle, der prioriterer kvalitet, æstetik og gode råvarer. 

Den internationale fødevareudstilling afholdes for første gang i Forum Copenhagen d. 24. - 25. august 2017.

Bite Copenhagen har masser af spændende og unikke oplevelser på menuen. Læs mere
her


BITE NEWS

Økologisk innovationszone 
Det færdige program for den 200 kvadratmeter store økologiske innovationszone er nu på plads, og der er rigtig meget viden at hente for de professionelle madhåndværkere. Hør bl.a. om, hvordan Det Økologiske Spisemærke kan give værdi for netop jeres virksomhed.

Se det fulde program her.

Teknologisk Institut præsenterer fremtidens fødevareløsninger
3D-printede fødevarer, insekter og planter som alternative proteinkilder og madspildsbekæmpelse i stor skala bliver en del af den alsidige pakke, som Teknologisk Institut kommer til at åbne på årets Bite Copenhagen. Læs mere her.

Bite Copenhagen sætter fårekyllinger, velgørenhed og et fødevaretopmøde på menuen 
I en verden, som bliver stadig mere presset af vores menneskelige aftryk, er det tid til at genoverveje, hvordan vi håndterer vores fødevarer. På Bite kan du møde nogle af de frontløbere, der har skabt en forretning ved at gentænkte f.eks. madspild og produktion af bæredygtige fødevarer. Læs mere
her.  

Samarbejde med Miljø- og Fødevareministeriet
Miljø- og Fødevareministeriet står sammen med BC Hospitality Group A/S bag Bite Copenhagen, der afholdes i tilknytning til det internationale fødevaretopmøde ”World Food Summit - Better Food for More People”.
Læs pressemeddelelsen her. 

Centrale fødevareaktører på World Food Summit
René Redzepi, stifter af restauranten Noma, deltager i topmødet sammen med danske og internationale kokke, bloggere, eksperter og ledende beslutningstagere fra store internationale fødevarevirksomheder, herunder Nestlé, McDonalds, Carlsberg, Campbell Soup etc. Derudover deltager førende universiteter som Yale og Massachusetts Institute of Technology, samt højtstående politikere og embedsfolk fra bl.a. USA, Kina, Tyskland, Japan og Sydafrika. Læs mere her.Miljø og fødevareministerietCopenhagen Cooking og Food Festival


Tilmeld dig Bite Copenhagen nyhedsbreve >>

24. - 25. august 2017

Forum Copenhagen

Torsdag 9 - 18

Fredag 9 - 18

Setting
tomorrow’s
table

BOOK STAND