DK

/

ENAfsætningsseminar - Afholdt d.29 maj

Afsætningsseminar for iværksættere, små og mellemstore virksomheder med fokus på HORECA-branchen.

Bite Copenhagen arbejder for at knytte forbrugere og kvalitetsproducenter tættere sammen. Derfor vil Bite Copenhagen  i samarbejde med F.O.O.D og Copenhagen Cooking & Food Festival arrangere events og workshops der skal styrke små- og mellemstore producenter, samt gastronomiske iværksætteres muligheder, for at målrette produkter til forbrugere og erhvervsliv. 

Bite Copenhagen og Food Organisation of Denmark (FOOD) tilbyder et gratis afsætningsseminar for iværksættere samt små og mellemstore virksomheder, som ønsker at styrke relationen til kunderne i det lukrative HORECA-segment.

Seminaret bunder i erfaring, som viser, at mindre virksomheder ofte er usikre på, hvordan de får deres produkter i gennem til HORECA-branchens indkøbere og grossister. På dagen vil deltagerne få råd og vejledning til, hvordan de gør sig selv attraktive i mødet med HORECA-grossisterne og HORECA-indkøberne, som vil være til stede på messerne. Hvordan fungerer deres forretning? Hvad efterspørger de, og hvilke tendenser oplever de hos deres kunder? 

Tid og sted
D.29 Maj, 13-17
Forum Copenhagen, Julius Thomsens Pl.1, 1925 Frederiksberg C

Tilmelding via link: www.nclf.dk

Kontakt og deltagelse
Sigrid Gjessing, FOOD ORGANISATION OF DENMARK 
M: +45 28 58 43 19
E:
Sigrid@thefoodproject.dk 

Hold øje med Facebook for mere info

24. - 25. august 2017

Forum Copenhagen

Torsdag 9 - 18

Fredag 9 - 18