DK

/

ENØkologisk Innovationszone

Få et kig under motorhjelmen, når Økologisk Landsforening m.fl. viser hvordan du helt konkret kan omlægge til økologi, i det professionelle køkken.

Når Bite Copenhagen for første gang løber af stablen den 24-25. august 2017 i Forum, vil bl.a. Økologisk Landsforening og Hotel- og Restaurantskolen være til stede og sammen slå et slag for det økologiske spisemærke. De vil bruge den nye, ambitiøse internationale fødevaremesse som platform for at gøre landets professionelle madhåndværkere i hotel-, restaurant- og café-segmentet bevidste om, at danskerne i stigende grad efterspørger økologi på menuen, når de spiser ude.

Målet er at indsamle konkrete erfaringer og opnå forståelse for, hvordan det økologiske spisemærke kan bredes ud til mange flere caféer, restauranter og hoteller i landet. At danskerne samtidig er blandt de mest økologiske folkefærd i verden, smitter meget af på hvad de efterspørger, når de spiser ude. Der kan altså være en rigtig stor gevinst at hente, for de professionelle køkkener, der har interesse i at imødekomme den økologiske efterspørgsel. 

Innovationszonen er udviklet specielt til Bite, for at vise hvordan den praktiske omlægning til økologi udfolder sig. Derfor har partnerskabet bag zonen valgt, at bygge tre typer professionelle køkkener, herunder hotellets- caféens og restaurantens. 

Øko-zonen er til dig, der har en stor interesse i økologi og vi opfordrer alle besøgende, til  at opleve det 200 m2 store område. Besøg område F-092, og få syn for sagen. 

 

Mere info følger. 

24. - 25. august 2017

Forum Copenhagen

Torsdag 9 - 18

Fredag 9 - 18