DK

/

ENHRS Bylandbrug på Bite Copenhagen

Oplev Hotel- og Restaurantskolens store økologiske bylandbrug, og hør mere om økologiske dyrkningsmetoder.

Hotel- og Restaurantskolen viser på Bite Copenhagen, hvordan skolen arbejder for at uddanne branchens næste store madtalenter og madhåndværkere, så økologi og bæredygtighed bliver en integreret del af deres skarpe faglighed. Viden om bæredygtighed og økologi er samtidig med til at skubbe den gastronomiske innovation og råvarefortællingen er med til at løfte værtskabet og spiseoplevelsen.

På Bite kan du møde landbrugets gartner og landmand, der glæder sig til at fortælle om de økologiske dyrkningsprincipper og spændende grøntsager. De håber at deres viden kan komme mange mennesker til gode, og hvis du selv har interesse i dyrkningsmetoder, eller gerne vil i gang, kan du her få kyndig hjælp og vejledning. 

Udover en spændende dialog om råvareudnyttelse og dyrkningsmetoder, får du mulighed for at smage på bæredygtighed og økologien - og skolens østershatte - der er dyrket i kaffegrums.
Hotel- og Restaurantsskolen tilbyder professionel og faglig sparring, både i forhold til udvikling af branchen, særligt med fokus på bæredygtige måltider, råvareudnyttelse, økologisk omlægning og meget mere. 


Find Hotel- og Restaurantskolen ved område F-029 og F-038, hvor du kan opleve følgende:

  • Tilberedning af havens råvarer og smagsprøver
  • Faglighed og sparring
  • Tilbud om kurser (råvareudnyttelse, råvarerespekt, fødevarernes klimaaftryk og det grønne som hovedrollen, økologisk omlægning, dyrkning efter sæson og meget mere). 
  • Aktiviteter i landbruget
  • Østershatte dyrket i økologisk kaffegrums
  • Bylandbrug - hvordan og hvorfor
  • Langbord i landbruget med udekøkken 
Læs mere om Hotel- og Restaurantskolens arbejde her: www.hrs.dk eller www.facebook.com/HotelogRestaurantskolen/?fref=ts.  

24. - 25. august 2017

Forum Copenhagen

Torsdag 9 - 18

Fredag 9 - 18