DK

/

ENInternationalt fødevaretopmøde - Better Food for More People

Bite Copenhagen arrangeres i samarbejde med Miljø- og Fødevareministeriets topmøde 'World Food Summit - Better Food for More people".

Når Bite Copenhagen løber af stablen d.24 & 25 august, bliver det blandt andet som en fødevareudstilling for det store internationale topmøde -World Food Summit 2017 - Better Food for More People, og for førende aktører på den globale scene. Ambitionen er at skabe verdens vigtigste fødevaretopmøde, der sammen med Bite Copenhagen bliver centrum for gastronomisk udvikling, forskning og fødevareproduktion i topklasse. På mødet deltager 120 danske og internationale beslutningstagere, NGO'ere, virksomheder, og meningsdannere og de vil sammen med ministeren besøge Bite Copenhagen. 

Synergien mellem topmøde og fødevareudstillingen er stærk, og koblingen er med til at bygge bro mellem international politik og de innovative løsninger, demonstreret af Bite's mange nyskabende udstillere.

På udstillingen, vil de internationale topmøde deltagere kunne hente ny inspiration og gå i dialog med de udstillere, der bidrager med værdier, produkter, innovation og viden. På den måde bliver topmødet og fødevareudstillingen en del af en fælles platform. 

Better Food for More People 2017


 

24. - 25. august 2017

Forum Copenhagen

Torsdag 9 - 18

Fredag 9 - 18