DK

/

ENMasterclass

B2B event: HORESTA og VIFU afholder masterclass om gastronomi og fødevaresikkerhed.

Vidensdeling er en essentiel del af Bite Copenhagen, og 'Sikker Gastronomi' bliver temaet for årets Masterclass på fødevareudstillingen. Her vil HORESTA  i samarbejde med Videnscenter for Fødevareudvikling (VIFU) og førende eksperter, sætte fokus på fermentering.

Ved hjælp af et netop udviklet værktøj og nye metoder til virksomhedernes egenkontrolprogrammer, vil det være muligt for restauranterne at lave egne fermenterede grøntsager af høj kulinarisk kvalitet, uden at gå på kompromis med fødevaresikkerheden.
Viden om sikker fermentering og syltning af grøntsager og planter, som indgår i restauranternes sortiment, kan have en afgørende betydning for den gastronomiske nyskabelse, der til tider hindres af mikrobiologi og andre stopklodser. På  arrangementet 'Sikker Gastronomi', lærer restauranterne specielt om hvad der har indflydelse på holdbarheden af deres råvarer og produkter. Derudover får de mulighed for at afprøve de særligt udviklede værktøjer og lave deres egen risikovurdering af deres produkter. 

 

Deltagelse i master class forudsætter tilknytning til relevant erhverv. 

 
Masterclass afholdes torsdag d.24 august, 10-13. 
24. - 25. august 2017

Forum Copenhagen

Torsdag 9 - 18

Fredag 9 - 18