DK

/

ENROKA Streetfood Area

Oplev det bedste indenfor mobile fødevarevirksomheder, når Streetfood giganten ROKA henter den legendariske Airstream foodtruck fra USA, til Bite Copenhagen.

Roka-Werk. Professionelle salgsenheder skaber gastronomiske oplevelser på gadeplan.

På Bite Copenhagen kan du opleve den legendariske og charmerende Airstream foodtruck. Roka-Werk har nemlig som eneste europæiske forhandler, sørget for at hente én af slagsen til Bite, hele vejen fra USA. Særligt på kvaliteten gør Roka sig virkelig gældende, og deres unikke køkkenopbygninger skræddersys til hver kundes særlige madkoncept, og det ønskede arbejdsflow. Med en lav investering og lav risiko, kan du udleve drømmen om livet som selvstændig gade-gastronom.

Folkene bag Roka mener at deres deltagelse på Bite er relevant, fordi messen i langt højere grad tiltrækker et seriøst publikum, sammenlignet med andre fødevaremesser. Samtidig har Bite og Roka den fælles ambition om at bringe kvalitet, innovation og future trends frem som en del af de nye strømninger, der i den grad præger de mobile fødevarevirksomheder.  Dermed slår Roka et slag for bedre mad til flere mennesker - også på gadeplan. Alt sammen pakket ind i en foodtruck af højeste kvalitet, nyeste innovation, funktionalitet og æstetik, der følger den blomstrende efterspørgsel på seriøs, vellavet streetfood. 

Besøg det 100 m2 store streetfood område på stand F-023, og oplev selv hvordan fremtidens gademad skal serveres!

 

 


24. - 25. august 2017

Forum Copenhagen

Torsdag 9 - 18

Fredag 9 - 18