Back to All Events

'Speednetworking for virksomheder'

 

I samarbejde med Agro Food Park, Future Food Innovation og Danish Food Cluster inviterer Bite Copenhagen de udstillende virksomheder og besøgende til at deltage i intenst speednetworking arrangement. Speednetworking er et effektivt redskab til at skabe personlig kontakt. Hvert møde varer få minutter, hvorefter du skifter bord og møder nye mulige samarbejdspartnere.

Så kom med dine aktuelle udfordringer, idéer, skuffeprojekter, viden og nysgerrighed for at møde potentielle samarbejdspartnere til udvikling af nye produkter og løsninger ved speednetworkingen på Bite Copenhagen.

Tilmelding er gratis og forbeholdt udstillere på Bite Copenhagen. Tilmelding foregår først til mølle, og der vil som udgangspunkt være 80 ledige pladser. Du kan melde dig til her (link til Agro Food Parks hjemmeside), hvor du også kan læse mere om arrangementet.

 

Tilmelding via link (free)
Type of event: International
Tid: 14-16
Sted: Bella Center Copenhagen (Bite Copenhagen)

NB – Adgang til Bite Copenhagen events kræver besøgerregistrering. Registrer her (gratis). 

Arrangementerne er tentative og opdateres løbende.

Later Event: August 30
'Taste the world'