Back to All Events

World Food Summit - Bella Center Copenhagen

World Food Summit – Better Food for More People 2018 er det centrale forum til at diskutere de aktuelle globale fødevareudfordringer. Det er her, at handlinger kan udvikle sig og finde sted, for det er her, som internationale politiske beslutningstagere, industriens ledere, eksperter, studerende og gastronomiske frontløbere mødes for at udvikle partnerskaber og løsninger, der kan omsættes til internationale, nationale og lokale handlinger.

Det globale samfund har valgt at fokusere på de 17 mål for bæredygtig udvikling. Disse mål er en grundlæggende del af den bæredygtige vækst, der er så vigtig for milliarder mennesker verden over. Opnåelse af disse mål indbefatter alle nationer: Med fokus på bedre mad til flere mennesker har World Food Summit til formål at fremme dagsordenen om bæredygtig udvikling og sund levevis.

Fredag en 31. august 2018 arrangeres adskillige sessioner af danske og internationale aktører. Programmet publiceres i februar 2018, og registreringen for sessionerne åbnes samtidigt.

Den 30. august 2017 vil keynote præsentationerne i Folketinget blive live-streamet til plenum sessioner i Bella Center Copenhagen.

Se hele programmet og tilmeld dig World Food Summit – Bella Center Copenhagen her.

Læs mere om World Food Summit – Better Food for More People ved at klikke her.

NB – Arrangementerne er tentative og opdateres løbende.

Earlier Event: August 30
'Taste the world'