Back to All Events

Tænketanken Frej - Paneldebat


Frej.jpg

En ny generation - en ny debat: Når forskelligheder mødes


Mængden af information har aldrig været større og lettere tilgængeligt, end den er i dag. Selvom den øgede mængde information giver os alle mulighed for at mødes og blive klogere på andres perspektiver og holdninger, oplever vi paradoksalt den modsatte udvikling med øget fragmentering og større skel.

Især det danske fødevareområde er præget af enten/eller-logikker. Økologi vs. konventionelt. By vs. land. Vegansk Rawfood vs. Stegt flæsk med sovs og kartofler. Hvad skyldes denne afstand, og hvilken rolle spiller de nye medier i fødevaredebatten? Hvordan bruger vi den tilgængelige information til at skabe en bedre dialog med inddragelse af den nye generation? Og er afstanden mellem landmand og øko-blogger virkelig så stor, som den synes i den offentlige debat.

Tænketanken Frej slår et slag for en ny fødevaredebat, når repræsentantater fra produktions- og forbrugsdanmark møder hinanden i paneldebat på Bite Copenhagen for at blive klogere på, hvordan vi gennem dialog, interatkion og refleksion kan få linsedeller og frikadeller til at mødes.

Fredag d.25 august, kl. 11-12.15. 

Store Scene - Program og oplæg
11.00-11.05: Velkomst v. Tænketanken Frej
11.05-11.15: David Budtz Petersen fra AAU med speciale i kommunikation og psykologi.
11.15-11.25: Mette Gammicchia, markedsudviklingschef i Landbrug & Fødevarer. 
11.25-11.35: Thomas Roland, CSR-chef i COOP. Paneldebat
11.35-11.55: Paneldebat med oplægsholdere og med inddragelse af blogger Camilla Stemann Jensen og jordbrugbrugsteknologistuderende med speciale i landbrugsafgrøder, jordbrug, miljø og natur Christina Haslund Siegumfeldt. 
11.55-12.00: Afrunding Medstifter af tænketanken Frej, Iben Krog Rasmussen, styrer dialogens gang.  

TÆNKETANKEN FREJ

Earlier Event: August 24
Speaks 2017