Back to All Events

'Taste the world'

Taste the World er den største netværksbegivenhed under World Food Summit - Better Food for More People, der afholdes ifm. Bite Copenhagen den 30. august 2018. Under denne begivenhed er samtlige Bite Copenhagen udstillere (og specielt inviterede gæster fra fødevareindustrien) såvel som de førende aktører fra World Food Summit - BFMP (Christiansborg og Bella Center Copenhagen) inviteres til at deltage i festlighederne.

Mad og drikke vil blive serveret i en afslappende atmosfære. Vi fejrer at så mange visionære og beslutningstagere er samlet for at møde og inspirere hinanden. Med andre ord, er dette måske den største mulighed for at udvide dit netværk med nye professionelle relationer. 

Læs mere om World Food Summit her.

Registrering via link
Pris: 500 DKK / 70 EUR
Når: 18.30-20.00
Beliggenhed: Bella Center Copenhagen (Bite Copenhagen)

NB - Begivenhederne er foreløbige og opdateres regelmæssigt