Bite Superfood crop.jpg

Besøg Bite 2018

Bite Copenhagen er oplagt for dig, der ønsker at være på forkant med de nyeste tendenser. Som besøgende får du mulighed for at gå i dialog med de producenter, der er med til at sætte dagsordenen indenfor forbrugertrends, før de for alvor slår igennem.

Bite Copenhagen er en B2B-udstilling for fødevarebranchen, og deltagelse kræver registrering på forhånd. Det er muligt at registrere sig her på siden eller ved ankomst i Bella Center Copenhagen.

Du kan registrere dit besøg ved at klikke her.

Som besøgende har du adgang til forskellige events. Se den fulde oversigt her
NB - opdateres løbende. 

 

125

125 unikke udstillere præsenterede gastronomisk verdensklasse til Bite 2017. Du kan nu booke stand til 2018.

 
betina.jpg

Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb

“Vi blev utroligt inspireret af at se de innovative løsninger som de deltagende virksomheder kunne præsentere på messen. Der blev skabt nye forbindelser mellem offentlige indkøbere og innovative virksomheder. Partnerskabet besøger gerne Bite igen til næste år” Siger Betina Bergmann Madsen, Chefkonsulent i Københavns Kommune

Transport

Bella Center Copenhagen
Center Boulevard 5
2300 København S

Google maps

Åbningstider

Torsdag 10.00 - 18.00
Fredag   10.00 - 18.00

Buslinjer

Bustider kan findes  via  DOT's website

Du kan også benytte Rejseplanen til at planlægge din rejse med offentlig transport.

Metro lige til døren

Metrolinje M1, der kører mellem Vanløse og Vestamager, stopper ved stationen "Bella Center", der er lokaliseret få minutters gang fra Bella Center Copenhagen. 

Nærmeste S-tog

Fra Københavns Hovedbanegård kan du tage busslinje 30, som tager 20-25 minutter. Alle regionale tog stopper også på Ørestad Station, hvor du kan skifte til metroen for at komme til Bella Center Copenhagen. Bemærk, at Intercity toge IKKE stopper på Ørestad Station. Information og reservationer via DSB.