Back to All Events

Copenhagen Food Forum 2018


copenhagen food forum.jpg

B2B Event: Copenhagen Food Forum er et internationalt symposium for førende gastronomer. Eventet arranges i samarbejde med Copenhagen Cooking & Food Festival

 

 

Copenhagen Food Forum er et symposium for førende beslutningstagere i restaurationsbranchen. Omdrejningspunktet i Copenhagen Food Forum er virksomheder der formår at levere en høj kvalitet, på tværs af adskillige butikker og restauranter.  Virksomheder der samtidig har en interesse i at styrke deres forretning, og være på forkant med nye strømninger og udfordringer. Ved at samle en eksklusiv gruppe af ligesindede, tilsat inspirerende talks, diskussioner og workshops, bidrager Copenhagen Food Forum med ny indsigt til de mange aktører i Food Forum symposiet. 

 

Temaet for 2017 er 'It's All about People': Dem der leder, dem der bestyrer, dem der skaber, dem der serverer, dem der investerer - og selvfølgelig gæsterne. 

På Bite Copenhagen får deltagerne i Copenhagen Food Forum netop muligheden for at møde messens udstillere, udveksle ideer, etablere samarbejdsaftaler og sikre nye forretningsmæssige tiltag. Dermed kan de bruge Bite Copenhagen, som inspiration og platform, og altså være på forkant med de nyeste strømninger, der i sidste ende skal styrke den vigtige gastronomiske udvikling og vækst. 

Copenhagen Food Forum er for inviterede. 

 

COPENHAGEN FOOD FORUM 2017