Back to All Events

’Ekspert i eksport – internationale muligheder for danske virksomheder’

’Ekspert i eksport – internationale muligheder for danske virksomheder’

I samarbejde med Eksportrådet og Copenhagen Cooking & Food Festival inviterer Bite Copenhagen de udstillende virksomheder til at deltage i et helt unikt event om eksport. 

En række af de mest erfarne internationale eksportrådgivere tilbringer få dage hjemme i Danmark, og vil i den korte tid, være tilstede på Bite Copenhagen, for at rådgive spændende- og nytænkende danske fødevarevirksomheder der ønsker at entrere det internationale eksportmarked.

Eksportrådgiverne kommer med ekspertviden om mulighederne i følgende lande:

Brasilien, Indien, Tjekkiet, Belgien (EU), UK, Australien Kina, Dubai, Rusland, Vietnam, Tyskland, Sydafrika, Finland, Japan, Ukraine, Israel, Sydkorea, Malaysia, Nigeria, Frankrig og USA.

Til dette arrangement vil du lære om din virksomheds muligheder, for at afsætte produkter på det internationale marked, og dagen byder bl.a. på inspirerende oplæg, fælles diskussioner og sparring med eksportrådgiverne.

Tilmelding er gratis og forbeholdt udstillere på Bite Copenhagen. Tilmelding foregår først til mølle, og der vil som udgangspunkt være 30 ledige pladser. Max 1. deltager pr. virksomhed.

Tilmelding via link (gratis)
Ledige pladser: 30
Tid: 11.00 – 13.00
Sted: Bella Center Copenhagen (Bite Copenhagen)

NB – Arrangementerne er tentative og opdateres løbende.