Ansøgning – Bite Copenhagen, 30.-31. august 2018

 

Tak fordi du ansøger om en stand til Bite Copenhagen 2018!

Vi beder dig være omhyggelig med at læse anvisningerne, når du udfylder ansøgningen.

Hvis din ansøgning ikke er udfyldt fyldestgørende, anser vi den for at være ugyldig og den vil derfor ikke blive vurderet - så ha' det skarpe øje på undervejs.

Ønsker du også at søge om stande til andre Bite Copenhagen events, skal du sende en separat ansøgning til hver.

 

Om Markedet
Under overskriften Design & Food weekend i Lokomotivværkstedet vil vi give markedet's 6-7.000 gæster en oplevelse, der bringer design og mad tæt sammen. I samarbejde med de københavnske madguruer Mad About Copenhagen, skaber vi et madområde, hvor der både vil være spændende events, fokus på mad-iværksætteri - og hvor vi udvælger de allerbedste madproducenter.

Vi er åbne overfor kreative løsninger - så kan du byde ind med en speciel mad-oplevelse, så hold ikke tilbage.

 

 
TILKØB
For alle kategorier gælder det, at standlejen udelukkende inkluderer gulvplads, der er ikke borde, strøm eller bagvægge med i grundlejen – du kan leje dem her af os.
Bordet måler 0,80 x 1,80 cm (200 DKK ex moms)
Stol (40 DKK ex moms)
Vores bagvægge er 2,2 meter høje, 19mm tykke og produceret i sort MDF. Søm og tegnestifter er et no-go, men s-kroge kan sammen med en tynd line, kæder, snor etc. bruges til at montere fx rammer.
Strøm 220v 8amp (500 DKK ex moms)
Ét sæt af to S-kroge (20 DKK ex moms)
Tøjstativ (100 DKK ex moms)
Med hver stand følger der to sælgerskilte, som giver adgang under markedsdagene for dig og en anden navngivet person. Hvis du har brug for at bemande din stand med mere end to personer, kan de bestilles her. Depositum får du refunderet, når du afleverer skiltene inden du forlader markedet. Depositum per ekstra sælgerskilt (40 DKK ex. moms)
PROMOTION
Vi gør en kæmpe indsats for at der skal komme en masse dejlige designinteresserede besøgende, men vi får alle meget mere ud af det, hvis I står sammen med os om at sprede budskabet. Når I gør det, kan vi i fællesskab få spredt jer talentfulde designere, madproducenter og iværksættere meget længere ud udover designmarken. Vi opfordrer jer kraftigt til selv at deltage aktivt i promoveringen, da det sammen med vores indsats er langt det mest effektive. Vi sender selvfølgelig en hjælpende hånd med en grafisk skabelon og et udkast til en tekst. Det er vildt simpelt, tager 5 minutter, hjælper jer selv, os og alle de andre designere på markedet - Piece of cake! Hvis ikke du vil deltage aktivt vil vi opkræve et beløb til brug på ekstra online promovering.
Jeg ønsker at:
LINKS TIL HJEMMESIDE OG SOCIALE MEDIER
http://
http://
http://
http://
VISUELT MATERIALE
Det er vigtigt for ansøgningsprocessen at vi har et visuelt materiale af det du gerne vil præsentere og sælge på markedet, så juryen har det bedst mulige grundlag for at vurdere ansøgningerne. Mener du ikke at dine links til website og social media er fyldestgørende, har du mulighed for at uploade ekstra materiale via følgende link: UPLOAD TIL DROPBOX HER: https://www.dropbox.com/request/zs1pENUQpBqzKTHvBrMr Filerne skal navngives således: “ditbrandnavn1”, “ditbrandnavn2” osv. (eksempel: finderskeepers1, finderskeepers2) - dvs. med dit brandnavn (ikke dit eget navn, medmindre dette også er dit brandnavn). Max. filstørrelse 5mb.
KONTAKTINFORMATION
Udfyld kontaktoplysninger på din virksomhed og en kontaktperson.
Navn *
Navn
Telefon *
Telefon