Bite Copenhagen 2018: Program og udstillerliste er ude!

Udstillere i verdensklasse er klar til at fremvise de nyeste trends og løsninger, sammen med tætpakket program, speaks og events. 

Read More
Christian Vejlund
New Nordic 2.0 på Bite Copenhagen 2018

Bølgen af det nye nordiske køkken har fejet over Skandinavien i årevis. På Bite Copenhagen 2018 kan du opleve de nyeste kulinariske visioner fra toppen af Skandinavien: Finland

Read More
Christian Vejlund
Billetsalg åbent til Bite Copenhagen 2018!

Hvordan smager fremtiden? Det kan du finde ud af den 30.-31. august, når den internationale fødevareudstilling Bite Copenhagen præsenterer velsmagende løsninger på aktuelle og fremtidige udfordringer.

Read More
Christian Vejlund
Fremtidens Fødevareløsninger er Crowdfundede

Unik crowdfunding platform på Bite Copenhagen: "Mange projekter er allerede finansieret, og investorer tjener penge eller får belønninger for deres bidrag ..."

Read More
Christian Vejlund
Internationalt Anerkendt Fødevareklynge deltager på Bite Copenhagen 2018!

“Vi arbejder med et innovativt økosystem der blander små og store virksomheder og skaber et dynamisk miljø, med gensidig profitable synergier og vidensdeling"

Read More
Christian Vejlund
Fremtidens fødevareløsninger på Bite Copenhagen 2018

Den internationale fødevareudstilling Bite Copenhagen bider tilbage! Endnu engang deltager verdens mest indflydelsesrige interessenter og innovative fødevarevirksomheder i et gastronomisk epicenter i Bella Center Copenhagen fra d.30-31 august 2018.

Read More
Linda Schmidt
Den internationale fødevareudstilling bider igen!

"Bite Copenhagen er en alsidig platform for nye ideer og partnerskaber - et sted at være for alle indenfor branchen. Vi omfavner de spændende initiativer med en brændende holdning til  fremtiden. Ingen virksomhed er for lille eller stor. 

Read More
Linda SchmidtBella Center
Banebrydende værktøj til ansvarligt indkøb præsenteres på Bite Copenhagen

Hvordan sikrer du dig som virksomhedsejer, at din virksomhed ikke køber soja, palmeolie, oksekød eller tømmer, som er produceret med negativ påvirkning af mennesker og miljø i produktionslandet?

Read More
Jacob Haugen
Bite Copenhagen får eget streetfood-mekka

Når Bite Copenhagen åbner dørene den 24. og 25 august, får de mange danske og udenlandske besøgende uhørt gode muligheder for at stille sult og tørst i noget af det mest interessante streetfood i Danmark lige nu.

Read More
Jacob Haugen
Internationale kvalitetsspecialister strømmer til Bite Copenhagen

Kvalitet og innovation er to helt centrale nøgleord for de udstillere, som kommer til at præsentere deres produkter på årets Bite Copenhagen.

Read More
Jacob Haugen
Teknologisk Institut præsenterer fremtidens fødevareløsninger

3D-printede fødevarer, insekter og planter som alternative proteinkilder og madspildsbekæmpelse i storskala bliver en del af den alsidige pakke, som Teknologisk Institut kommer til at åbne på årets Bite Copenhagen.

Read More
Jacob Haugen
Fårekyllinger, velgørenhed og et fødevaretopmøde

I hvor høj grad skal vi sætte insekter på fremtidens menu og hvordan forholder vi os til det faktum, at ca. en tredjedel af al den mad der produceres på verdensplan, går tabt eller til spilde?

Read More
Jacob Haugen
Gratis HORECA-afsætningsseminar

Bite Copenhagen og FOOD tilbyder nu et gratis afsætningsseminar for fødevareiværksættere samt små- og mellemstore virksomheder, som vil trænge igennem til HORECA-branchens grossister og indkøbere.

Read More
Jacob Haugen
Bite Copenhagen bliver Danmarks nye madmekka

Til august får Danmark et udstillingsvindue for fødevarer i international topklasse, når Bite Copenhagen for første gang løber af stablen i Forum Copenhagen. Miljø- og Fødevareministeriet står sammen med BC Hospitality Group A/S bag arrangementet, der afholdes i tilknytning til det internationale fødevaretopmøde ”World Food Summit - Better Food for More People”.

Read More
Jacob Haugen
Boomende øko interesse på bite copenhagen

Når Bite Copenhagen for første gang løber af stablen den 24-25. august i Forum Copenhagen vil bl.a. Økologisk Landsforening og Hotel- og Restaurantskolen være tilstede og sammen slå et slag for det økologiske spisemærke. De vil bruge den nye ambitiøse internationale fødevaremesse som platform, for at gøre landets professionelle madhåndværkere i hotel- restaurant og café-segmentet bevidste om, at danskerne i stigende grad efterspørger økologi på menuen, når de spiser ude.

Read More
Jacob Haugen
Banebrydende danske innovatører melder sig klar til Bite Copenhagen

Når Bite Copenhagen slår dørene op i Forum den 24. og 25. august, står en række af landets mest innovative producenter klar til at præsentere deres produkter. Produkter, som er præget af høj kvalitet, nytænkning og hensyntagen til miljøet.

Read More
Jacob Haugen