Kom gratis på Bite Copenhagen d. 28 & 29 august

Årets program byder blandt andet på DM i smørrebrød og udvælgelsen af Danmarks næste kandidat til titlen som verdens bedste kok i den prestigefyldte kokkekonkurrence, Bocuse d’Or. Derudover vil Fonden Dansk Gastronomi fejre Kokkenes Kokketalent 2019.

Read More
Christian Vejlund
Fremtidens ost er vegansk og laves i dit køkken

Startupvirksomheden CheeseItYourself tilbyder en helt ny måde at lave ost på. Og du skal selv smøre ærmerne op! Find ud af hvorfor i artiklen her, og bliv blandt andet klogere på, hvordan du kan lave din egen veganske ost, og hvorfor den ikke kan leve uden hummus.

Read More
Christian Vejlund
Drikkevarer med færre procenter fylder mere i fremtiden

En god middag lørdag aften rimer for mange på hovedpine dagen derpå. Men sådan behøver det ikke at være, og markedet for premium alkoholfri drikkevarer som erstatning for, eller supplement til de stærke drikke boomer.

Read More
Christian Vejlund
Bite Copenhagen – en nyskabende platform for dansk gastronomi

Til trods for Bites korte historik, har messen på rekordtid fundet fodfæste, og understøttes af yderst kompetente og respekterede samarbejdspartnere. Fællesnævneren for alle er fremme af fødevareprodukter af høj kvalitet, til glæde for professionelle i fødevarebranchen.

Read More
Christian Vejlund
Løsningen på fremtidens fødevareudfordringer ligger og flyder på stranden

For de fleste er tang blot en irriterende og uvelkommen del af sommerens badeture. Men de slimede alger har ikke noget at skamme sig over, og i dag bliver de i stigende grad inviteret med til selv de fineste middagsselskaber.

Read More
Christian Vejlund
Bite Copenhagen byder på neurogastronomi og velsmag til hverdagen

Michelinstjerner, ekstravagante råvarer og kendiskokke. Når gastronomisk nydelse er på dagsordenen, er det ofte ypperligheder, der er i fokus. Men her kan du møde en af hverdagens helte, der sørger for velsmag alle ugens dage.

Read More
Christian Vejlund
Kandidaten til Bocuse d’Or 2021 skal findes på Bite Copenhagen 2019

Danmarks næste kandidat til Bocuse d´Or skal findes ved en stor udvælgelseskonkurrence 28. august 2019 i Bella Center Copenhagen i forbindelse med Bite Copenhagen.

Read More
Christian Vejlund
Bite Copenhagen presents: Food Tech of the Future

In just 24 days Bite Copenhagen 2018 will open the doors to more than 150 exhibitors. Visitors can expect a true Mecca of innovation, uncompromised quality and tasty new solutons at Bella Center Copenhagen 30-31st of August!

Read More
Bite Copenhagen 2018: Program og udstillerliste er ude!

Udstillere i verdensklasse er klar til at fremvise de nyeste trends og løsninger, sammen med tætpakket program, speaks og events. 

Read More
Christian Vejlund
New Nordic 2.0 på Bite Copenhagen 2018

Bølgen af det nye nordiske køkken har fejet over Skandinavien i årevis. På Bite Copenhagen 2018 kan du opleve de nyeste kulinariske visioner fra toppen af Skandinavien: Finland

Read More
Christian Vejlund
Billetsalg åbent til Bite Copenhagen 2018!

Hvordan smager fremtiden? Det kan du finde ud af den 30.-31. august, når den internationale fødevareudstilling Bite Copenhagen præsenterer velsmagende løsninger på aktuelle og fremtidige udfordringer.

Read More
Christian Vejlund
Fremtidens Fødevareløsninger er Crowdfundede

Unik crowdfunding platform på Bite Copenhagen: "Mange projekter er allerede finansieret, og investorer tjener penge eller får belønninger for deres bidrag ..."

Read More
Christian Vejlund
Internationalt Anerkendt Fødevareklynge deltager på Bite Copenhagen 2018!

“Vi arbejder med et innovativt økosystem der blander små og store virksomheder og skaber et dynamisk miljø, med gensidig profitable synergier og vidensdeling"

Read More
Christian Vejlund
Fremtidens fødevareløsninger på Bite Copenhagen 2018

Den internationale fødevareudstilling Bite Copenhagen bider tilbage! Endnu engang deltager verdens mest indflydelsesrige interessenter og innovative fødevarevirksomheder i et gastronomisk epicenter i Bella Center Copenhagen fra d.30-31 august 2018.

Read More
Linda Schmidt
Den internationale fødevareudstilling bider igen!

"Bite Copenhagen er en alsidig platform for nye ideer og partnerskaber - et sted at være for alle indenfor branchen. Vi omfavner de spændende initiativer med en brændende holdning til  fremtiden. Ingen virksomhed er for lille eller stor. 

Read More
Linda SchmidtBella Center
Banebrydende værktøj til ansvarligt indkøb præsenteres på Bite Copenhagen

Hvordan sikrer du dig som virksomhedsejer, at din virksomhed ikke køber soja, palmeolie, oksekød eller tømmer, som er produceret med negativ påvirkning af mennesker og miljø i produktionslandet?

Read More
Jacob Haugen
Bite Copenhagen får eget streetfood-mekka

Når Bite Copenhagen åbner dørene den 24. og 25 august, får de mange danske og udenlandske besøgende uhørt gode muligheder for at stille sult og tørst i noget af det mest interessante streetfood i Danmark lige nu.

Read More
Jacob Haugen
Internationale kvalitetsspecialister strømmer til Bite Copenhagen

Kvalitet og innovation er to helt centrale nøgleord for de udstillere, som kommer til at præsentere deres produkter på årets Bite Copenhagen.

Read More
Jacob Haugen
Teknologisk Institut præsenterer fremtidens fødevareløsninger

3D-printede fødevarer, insekter og planter som alternative proteinkilder og madspildsbekæmpelse i storskala bliver en del af den alsidige pakke, som Teknologisk Institut kommer til at åbne på årets Bite Copenhagen.

Read More
Jacob Haugen
Fårekyllinger, velgørenhed og et fødevaretopmøde

I hvor høj grad skal vi sætte insekter på fremtidens menu og hvordan forholder vi os til det faktum, at ca. en tredjedel af al den mad der produceres på verdensplan, går tabt eller til spilde?

Read More
Jacob Haugen