Den internationale fødevareudstilling bider igen!

Digital banner 930x180 Copy 3.jpg

 

Bite Copenhagen er tilbage d. 30-31 august 2018. 

 

Bite Copenhagen er en international B2B fødevareudstilling med fokus på innovative fødevareløsninger, bæredygtige initiativer og fremragende produkter. Endnu en gang inviteres besøgende fra den globale scene, beslutningstagere og andre interesserede fagfolk til at deltage i to dage med spændende aktiviteter. 

Udstillingen omfavner både kommende iværksættere såvel som de store virksomheder med en ny vision for fremtidens fødevarer. Den ny tiltrådte direktør for Bite Copenhagen, Klaus Burkal, har mere end 20 års erfaring inden fra fødevareindustrien, både som leder og som virksomhedsejer, og han glæder sig til at byde velkommen til udstillere og gæster fra hele verden:

"Bite Copenhagen er en alsidig platform for nye ideer og partnerskaber - et sted at være for alle indenfor branchen. Vi omfavner de spændende initiativer med en brændende holdning til  fremtiden. Ingen virksomhed er for lille eller stor. "

 

En fælles indsats for bedre mad


Partnerskabet bag Bite Copenhagen er støttet af de førende danske fødevareorganisationer og  Miljø- og Fødevareministeriet  der er vært for World Food Summit –Better Food for More People: Et topmøde med deltagelse af branchens ledende aktører fra internationale fødevarevirksomheder, frontløbere inden for gastronomi, politiske beslutningstagere og influencers fra hele verden. Sammen med Copenhagen Cooking & Food Festival skaber Better Food for More People og Bite Copenhagen en sand kulinarisk smeltedigel for alle madinteresserede.

 

En by som kulinarisk epicenter 


Danmark og København er et gastronomisk centrum for den nye nordiske madrevolution - et nyt verdenskøkken bygget på den innovative genopdagelse af lokale produkter og teknikker. Klaus Burkal ser store muligheder for at fylde Bella Center Copenhagen, Skandinaviens største konferencevenue, med gastronomiske vibes og innovative løsninger.

"At have Bite Copenhagen 2018 i Bella Center Copenhagen er en blåstempling af udstillingen, og med disse gode faciliteter giver os mulighed for at skabe en endnu større og bedre udstilling af internationale proportioner for de mange besøgende og udstillere"


Over 130 innovative, kvalitetsudstillere  samt en lang række ressourcefulde besøgende fra hele verden inviteres til 2018. Gæsterne er højt profilerede repræsentanter fra forlystelsesparker, restauranter, store internationale franchises, hotelkæder, offentlige og private indkøbere, opinionsledere, politikere, medier, grossister, handelssammenslutninger, supermarkeder og meget mere. Som udstiller er dette en fantastisk mulighed for at gøre din investering på Bite Copenhagen 2018 til varige kundeforhold, få dit brand eller produkter udsat for en række fødevareaktører og mere end noget andet - gør forretninger.

 

Du er inviteret 


Ansøg om en stand ved at bruge dette link: 'udstil på bite' og følg retningslinjerne for tilmelding. Tilmelding er ikke bindende. Besøgende kan registrere sig her - Helt gratis. 

 

Få mest muligt ud af din tid


Bite Copenhagen tilbyder en række arrangementer, der er udviklet specielt til Bite Copenhagen, i samarbejde med de mest progressive aktører i branchen Hver begivenhed er omhyggeligt planlagt for at maksimere fortjenesten for deltagende virksomheder og besøgende. Find de seneste begivenheder her.

Linda SchmidtBella Center