Internationalt Anerkendt Fødevareklynge deltager på Bite Copenhagen 2018!

agrofoodpark_11.jpg

Vi kan med glæde byde velkommen til den visionære danske klynge af innovative fødevarevirksomheder og fødevare-relaterede uddannelsesinstitutioner, Agro Food Park. 

 

Danish Food ClusterFuture Food Innovation,  Agro Business Park og Agro Food Park vil i fællesskab være vært for et dynamisk speed-networking event torsdag d.30 august. Deltagere får muligheden for at møde en lang række aktører i fødevarebranchen og udveksle ideer, viden og visioner. Måske endda finde en ny forretningspartner, til at indfri fælles mål. Det er muligt at deltage, ved at registrere sig her.

 

Europa's førende business park for fødevareinnovation


Agro Food Park er internationalt anerkendt som en af de mest succesrige klynger for aktører inden for den innovative fødevareindustri. Forretningsområdet ligger i Århus, Danmark, og er hjemsted for mere end 80 virksomheder  som Arla, Danish Crown og den globale ingrediensproducent Chr. Hansen. Men også hjemsted for mindre og innovative virksomheder samt ambitiøse startups, og det er netop det, der gør miljøet unikt og konstruktivt, siger Agro Food Park M3-leder Søren Madsen:

 

"Vi arbejder med et innovativt økosystem ved at blande små og store virksomheder. Vi skaber et dynamisk miljø med gensidige rentable synergier og videndeling. 30% af virksomhederne i Agro Food Park har mere end fem forretningssamarbejder med andre aktører på stedet, og vi gør meget for at parre virksomheder i lige gunstige relationer. Jeg har ikke oplevet den samme kreative energi og x-factor i en fødevare specialiseret businesspark andetsteds i Europa. "

 

Søren Madsen understreger vigtigheden af at skabe et inspirerende og kollegialt fællesskab for at opmuntre dynamikken mellem virksomhederne. På Bite Copenhagen kan denne nøjagtige dynamik opleves ved den exceptionelt velindstillede speed networking event.

 

"Vi glæder os til at være vært for vores grundigt testede og meget intense speed-networking event, hvor vi parrer deltagerne på tværs af sektorer og interesser for at få det bredest mulige take på fremtidens mad," tilføjer Søren Madsen.

 

From Agro Food Park to the world


Agro Food Park er hjemsted for en bred vifte af visionære virksomheder og organisationer inden for fødevareindustrien. Det unikke miljø tiltrækker interesse fra hele verden, og fødevareparken byder regelmæssigt velkommen til besøgende udenlandske delegationer. Alle har mulighed for at møde ambitiøse virksomheder og opleve det unikke output fra Agro Food Park. 

 

Mange af disse aktører drager nytte af det unikke og meget specialiserede erhvervsmiljø. En af dem er ENORM - en virksomhed dedikeret til at gøre insekt til lækker, nærende og bæredygtig mad. De første skridt blev taget i  Agro Food Park med støtte fra en række virksomheder i den innovative fødevareklynge. Nu er de vokset ud af deres kontorer og flyttet ind i en gård fuld af medarbejdere og ikke mindst millioner af sorte soldater fluer!

 

Naturli' er et andet godt eksempel på at udvide Agro Food Park-virksomhederne. De har udviklet et plantebaseret protein som et alternativ til hakket kød og er blevet overvældet af interesse og efterspørgsel i de seneste måneder. Du kan mødes med Naturli' på Bite Copenhagen 2018, og på egen hånd smage  hvorfor det har fået så meget omtale. 

 

 

Mød besøgende fra hele verden


Hvis du ønsker at inspirere og handle med ressourcefulde besøgende fra hele verden, opfordrer vi dig til at ansøge om en stand. Brug linket: 'Udstil på Bite', og følg anvisninger. Ansøgningen er ikke-bindende.

Besøgende kan registrere sig her.

 

Om Bite Copenhagen 2018
 

Bite Copenhagen er en international B2B fødevareudstilling i København, der viser løsninger på, hvordan man får bedre mad til flere mennesker via uddannelse, gastronomi, forebyggelse af madaffald, teknologi, emballage, bæredygtighed, økologiske produkter, bæredygtigt forbrug og meget mere.
 

Miljøministeriet og BC Hospitality Group A / S samarbejder om det nye initiativ, der afholdes i forbindelse med det internationale World Food Summit "Better Food for More People" på Christiansborg  og World Food Summit - Bella Center Copenhagen. Læs mere her.

 

Bite Copenhagen er støttet af de førende danske brancheorganisationer, offentlige indkøbere, Copenhagen Cooking & Food Festival samt  Miljø- og Fødevareministeriet. Dette brede partnerskab understreget, hvor stærk synergierne mellem politiske, praktiske, offentlige og private interesser er, når det kommer til fremtidens fødevareløsninger. Således tilbyder Danmark og København et blomstrende mekka af gastronomiske proportioner. Vi glæder os til at byde gæster velkommen fra hele verden i august.

Christian Vejlund