Fremtidens Fødevareløsninger er Crowdfundede

Crowdfunding_Gruppebillede_.jpg

 

Nogle gange er det nødvendigt med lidt hjælp for at få gode ideer afsted. Coop Crowdfunding deltager i Bite Copenhagen, og på deres innovative platform kan producenter få ekstra brændstof til deres ideer. 

 

Planlægger din virksomhed at anlægge et område med økologiske æbler til cider produktion, eller har du brug for en ny dims til din produktion? Eller måske søger du nogle interessante mad og drikke projekter at investere i? Hvis svaret er ja, kan Coop Crowdfunding (https://crowdfunding.coop.dk/) være en oplagt mulighed for dig. På denne unikke platform kan producenterne pitche deres ideer, og alle kan bidrage til finansiering af projekterne.

 

Udstiller eller besøgende? Join the crowd! 

 

Som udstiller hos Bite Copenhagen er der chancer for at få dit næste projekt finansieret og klar til brug. Så tag en pause fra din stand og deltage i Coop Crowdfunding's workshop for alle interesserede udstillere og besøgende. Eller deltage i en en-til-en-konsultation med en af crowdfunding-eksperterne. Det er gratis, og kan hjælpe dig med at få gang i din crowdfunding kampagne, der vil tage dit projekt til næste niveau. Book din plads allerede i dag, via dette link

 

Sammen om bedre madløsninger

 

Alle kan bidrage til projekterne på crowdfunding platformen og bidragsydere belønnes for deres håndsrækning. Modellen passer perfekt sammen med Coops visioner, ifølge Coop Crowdfunding ansvarlige, Nicolai Jæpelt:

 

"At arbejde sammen mod bedre løsninger er en del af det fundament, Coop bygger på. Coop Crowdfunding bringer producenter og forbrugere tættere på hinanden og engagerer forbrugerne mere i deres fødevarekilder. Folks bidrag, uanset hvor lille eller stort de er, giver producenterne mulighed for at konkurrere om kvalitet frem for pris, hvilket i sidste ende bringer bedre mad på hylderne og bedre mad på vores tallerkener. "

 

Et velafprøvet koncept med gensidige fordele

 

Crowdfunding platformen har allerede bevist sit potentiale, men indtil for nylig har det kun været i testfasen. Mange projekter er allerede finansieret, og investorer tjener penge eller får belønninger for deres bidrag. Virksomheder, der udnytter kampagnefordeling fra mere end bare midler, forklarer Nicolai Jæpelt:

 

"Udvikling af nye produkter er dyrt, men på vores platform får producenterne mulighed for at afprøve deres projekt på virkelige mennesker, mens det stadig er en ide. Så du får værdifuld information uden at investere mange penge. Derudover vil investorer fungere som højt engagerede ambassadører for dit mærke og fremad."

 

"Vi glæder os over alle mulige projekter, der kan gøre en forskel i fødevareindustrien. Vi ser frem til at deltage i Bite Copenhagen 2018 og vise og fortælle besøgende og udstillere mere om Coop Crowdfunding, "siger Nicolai Jæpelt.

 

Mød besøgende fra hele verden

 

Hvis du ønsker at inspirere og handle med ressourcefulde besøgende fra hele verden, opfordrer vi dig til at ansøge om en stand. Brug linket: 'Udstil på Bite', og følg anvisninger. Ansøgningen er ikke-bindende.

Besøgende kan registrere sig her.

 

Om Bite Copenhagen 2018

 

Bite Copenhagen er en international B2B fødevareudstilling i København, der viser løsninger på, hvordan man får bedre mad til flere mennesker via uddannelse, gastronomi, forebyggelse af madaffald, teknologi, emballage, bæredygtighed, økologiske produkter, bæredygtigt forbrug og meget mere.

 

Miljøministeriet og BC Hospitality Group A / S samarbejder om det nye initiativ, der afholdes i forbindelse med det internationale World Food Summit "Better Food for More People" på Christiansborg  og World Food Summit - Bella Center Copenhagen. Læs mere her.

Bite Copenhagen er støttet af de førende danske brancheorganisationer, offentlige indkøbere, Copenhagen Cooking & Food Festival samt  Miljø- og Fødevareministeriet. Dette brede partnerskab understreget, hvor stærk synergierne mellem politiske, praktiske, offentlige og private interesser er, når det kommer til fremtidens fødevareløsninger. Således tilbyder Danmark og København et blomstrende mekka af gastronomiske proportioner. Vi glæder os til at byde gæster velkommen fra hele verden i august.

 

Christian Vejlund