Billetsalg åbent til Bite Copenhagen 2018!

 

Hvordan smager fremtiden? Det kan du finde ud af den 30.-31. august, når den internationale fødevareudstilling Bite Copenhagen præsenterer velsmagende løsninger, på aktuelle og fremtidige udfordringer.

 

Oplev mere end 150 internationale og danske udstillere, talere og frontløbere, når de serverer deres kreative idéer inden for gastronomi, kunstig intelligens, social ansvarlighed, økologi, bæredygtighed, landbrug, alternative proteinkilder, insekter, superfoods, teknologi og meget mere. Alt sammen pakket ind i velsmagende og overraskende nyheder.

Bite Copenhagen er for professionelle branchefolk, men vi har reserveret et mindre antal billetter til madglade entusiaster, der vil udforske den spiselige horisont, og glæde deres smagsløg. 

 

Køb din billet her

 

 

Skærmbillede (275).png
Bite Copenhagen