Bite Copenhagen 2018: Program og udstillerliste er ude!

27798024_403472033439950_4180113059012698402_o.png

Udstillere i verdensklasse er klar til at fremvise de nyeste trends og løsninger, sammen med tætpakket program, speaks og events. 
 

D. 30-31 august omdannes Bella Center Copenhagen til et gastronomisk epicenter, og vi kan med stor begejstring annoncere det foreløbige program samt den foreløbige udstillerliste. Der kommer dagligt nye udstillere til, men du kan stadig nå at være med, hvis du er hurtig
 

Startups og frontrunnere viser vejen
 

Bite Copenhagen er det oplagte sted at være, uanset om din virksomhed er ved at tage de første spæde skridt, eller har års erfaring. 

En af de udstillere, du kan møde på Bite Copenhagen, er 'Glean', en startup dedikeret til at reducere madspild ved at omsætte biprodukter til velsmagende produkter. Anja Bindesbøll fra Glean siger:

 

"Vi skal genoverveje vores fødevarer,  og udnytte ressourcerne bedre. Derfor glæder vi os også til at møde ligesindede udstillere, besøgende og branchefolk og støtte den innovative madscene."

 

Den velkendte producent af rene, økologiske kødprodukter, ‘Hanegal’,  er en anden virksomhed der deltager i udstillingen. Eksportchef Michael Vadgaard Jørgensen ser også stort potentiale i Bite:

 

"Vi er meget bevidste om at producere innovative og bæredygtige produkter for at imødekomme såvel nuværende som fremtidige behov, og besøgende vil få en chance for at opleve nogle af vores nyeste løsninger. Vi ser frem til at være en del af Bite og udforske udstillingens internationale perspektiv. "

 

Mød de besøgende
 

Når man samler så mange innovative brands og løsninger under et tag, skabes en naturlig interesse fra ressourcefulde besøgende. For en af dem,  CEO Allan L. Agerholm fra BC Hospitality Group - har bæredygtighed en højt prioriteret når det gælder om at levere mad og drikke til mere end 1 million gæster årligt:

 

"BC Hospitality Group er forpligtet til at levere bæredygtige løsninger til vores kunder og gæster - vi kalder det "Responsible Hospitality" hvor vi bruger en holistisk tilgang, og ser på alle vinkler af bæredygtighed i alt, hvad vi gør. Vi bruger FN's Verdensmål som vores vejledende principper og finder stolthed i at skabe nye innovative og bæredygtige løsninger og samtidig forsøger vi at hæve baren for hvad der kan opnås, mens vi aldrig går på kompromis med gæsternes oplevelse, kvalitet eller service. Vi byder velkommen til mere end en million gæster hvert år, og vi  nyder at kunne tilbyde dem gæstefrihed af højeste kvalitet, hvilket indebærer måltider overvejende brugt af lokalt producerede og bæredygtige fødevarer.."

 

Allan L. Agerholm ser Bite Copenhagen som den perfekte mulighed for at møde producenter og finde ud af, hvilke produkter kunderne vil bede om i fremtiden:

 

"Med en udstilling som Bite Copenhagen bliver vi værter  for de mest innovative og progressive fødevarevirksomheder og samtidig har vi mulighed for at fremvise vores egne innovative mad og drikkevarer. Forhåbentlig vil Bite Copenhagen give gæster og besøgende inspiration og et indblik i fremtidens trends - vi håber, at I vil deltage og nyde showet.”

Professionelle fra  fødevareindustrien kan registrere deres besøg gratis her og entusiaster, der ønsker at udforske den kulinariske horisont og forkæle deres at smagsløg kan købe en billet her.
 

Inspirerende talks og events

 

Bite Copenhagen er også et sted for inspiration og vidensdeling. Vi har sammensat et spændende program med højt profilerede speakers og inspirerende arrangementer for at give et dybere perspektiv på fødevarens fremtid.

 

For eksempel kan du opleve Sven Philipsen fra Eeachting.com der taler om, hvordan de giver producenterne mulighed for at øge digitaliseringen af enkle produkter og gøre dem klogere. Se det foreløbige program for speaks og events her. 

 

Bliv en del af årets begivenhed! 

 

Vi byder alle aktører i branchen velkommen til at deltage i udstillingen. Du kan stadig nå at slutte dig til årets madbegivenhed, ved at ansøge om en stand nu. 

Bite Copenhagen