Kandidaten til Bocuse d’Or 2021 skal findes på Bite Copenhagen 2019


Bocuse_dOr_2019__Winner_Andreas_Stenmann.jpg


Verdens mest prestigefyldte kokkekonkurrence Bocuse d´Or er netop afsluttet, og den danske kok Kenneth Toft-Hansen vandt guld.

Der var spænding til det sidste, og mange lande var spået en plads på podiet. Danmark var blandt favoritterne sammen med Norge, Sverige, Japan, USA og værtslandet Frankrig.  Men Kenneth Toft-Hansens to retter var overlegne, så dommerne var ikke i tvivl om at Danmark endnu en gang måtte på vinderpodiet. Det er 6. gang, at Danmark står på podiet og modtager en medalje til Bocuse d'Or.  

-Det er et øjeblik jeg har ventet længe på og kæmpet hårdt for, så det er fantastisk at stå her nu. Jeg har arbejdet intensivt siden september sidste år, og jeg følte dagen igennem i køkkenet en sikkerhed om at jeg ville lykkedes med alle detaljer. Det gjorde vi. Vi ramte et godt niveau, og der var ingen overraskelser. At det hele klappede i køkkenet, skyldes ikke mindst min fantastiske assistent Christian Wellendorf. Han har givet det alt, han har i sig, og har evnen til bevare roen under det store pres, siger Kenneth Toft-Hansen.

Den mest vindende Bocuse d'Or kok gennem tiden er danske Rasmus Kofoed, og han har siden efteråret været med i køkkenet som coach for Kenneth. - Det har været et kæmpe privilegie at have haft Rasmus med i køkkenet. Jeg har ikke kunne ønske mig en bedre samarbejdspartner at spille bold op ad. Rasmus har været en kæmpe støtte, og han har troet på mig fra starten, fortæller Kenneth Toft-Hansen.

Danmarks næste kandidat til Bocuse d´Or skal findes ved en stor udvælgelseskonkurrence 28. august 2019 i Bella Center Copenhagen i forbindelse med Bite Copenhagen. Europamesterskaberne finder sted i 2020 i Tallinn i Estland.

Kontaktinformation

Pressekontakt Bocuse d'Or:
Nicolai Schacke - tlf +45 24 24 04 02  -  nicolai@schacke.dk 
Lene Lykke Hovmand - tlf +45 42 20 13 21  -  lene@baobab-kommunikation.dk

Bite Copenhagen: Exhibition Manager Christian Vejlund  - tlf +45 50 60 44 71 - chve@bchg.dk
BC Hospitality Group: Pressechef Karen Østerbye - tlf +45 81 88 48 43 - kars@bchg.dk

Bite Copenhagen