Bite Copenhagen 2019 tilføjer verdenskendt udstilling til menuen!

Bite Copenhagen går sammen med den ikoniske udstilling ‘Handmade Culinaria’ i Bella Center Copenhagen 28-29 august 2019

 

Bite Copenhagen tiltrækker yderligere international opmærksomhed og tilføjer Handmade Culinaria til programmet – en omrejsende verdensudstilling der fremviser de bedste produkter fra den tyske fødevareklynge.

 

Et ambitiøst match

Handmade Culinaria’s udstillingsdirektør, Pascal Johanssen, ser frem til at blive en del af en fremsynet B2B-messe som Bite Copenhagen:


“We are very excited to take part in Bite Copenhagen. Bite Copenhagen is the only food fair in Northern Europe with a supreme aspiration for high quality products and participants - which at the same time presents itself in a fresh and stylish way. That is of extreme importance, as a new generation of gourmets is rising.”


Velbesøgt

Besøgstallet ved den tyske udstilling er svimlende med op til 75.000 besøgende ved hver udstilling.

Når Handmade Culinaria rejser til byer som New York, Beijing og Moskva, er der stor opmærksomhed.  For første gang kan udstillingen opleves i Danmark, eksklusivt på

Bite Copenhagen.

 

Kun det bedste  

Med sig har Handmade Culinaria 85 forskellige virksomheder der kun arbejder med de bedste råvarer. Besøgende kan tage del i speaks og smagninger, blandt andet kan man prøvesmage Monkey Gin med hemmelige urter fra Schwarzwald i Sydvesttyskland og socialt ansvarlige fødevareprodukter, fra konfliktzoner som Afghanistan og Palæstina. Pascal fortsætter:

“The new German cuisine is in a state of high-altitude flight right now. Here, high quality products by organic farmers and manufacturers meet young, radical concept restaurants, mostly in Berlin. The local, honest and product-centered avantgarde cuisine is pioneering in many ways - and an extremely important entry for the culinaric landscape of Germany. From recultivated, lost varieties of fruit, vegetable and crop to delicacies, wine and spirits: The premium producers are essentially everywhere. And they make the German culinary scene exciting as never before.

Om Handmade Culinaria

-      Udstillingen fremviser de bedste produkter fra den tyske fødevareklynge

-      Har rejst verden rundt siden 2014

-      Besøgstal ml.12-75.000 internationale besøgende

-      Kan opleves for første gang I Danmark, på Bite Copenhagen 2019.


Læs mere: https://www.handmade-worldtour.com/

Præsentér din virksomhed og mød din næste kunde

Book stand på Bite Copenhagen 2019 og bliv en del af årets business-to-business fødevarevent. Scenen er sat for intense madoplevelser og gastronomi i verdensklasse.

Udstillende virksomheder har desuden mulighed for at deltage i:
• Tastings- og events
• Videndeling- og netværksarrangementer
• Indkøberevents
• Markedsføring via Bite Copenhagen

Christian Vejlund