Nedtællingen er i gang.. Har du sikret dig billet?

Dialog 1.jpg

Bite Copenhagen 2019

- Bella Center Copenhagen d. 28 & 29 august -

 

Nedtællingen er i gang.. Har du sikret dig billet?

 

D.28 og 29 august åbnes dørene for tredje år i træk til 2 dage fulde af kulinarisk inspiration, bæredygtige løsninger og masser af god smag, når Bite Copenhagen stiller skarpt på fremtidens fødevarer i Bella Center Copenhagen.

 

Og god smag bliver der nok af med et væld af spændende udstillere, der med sjove, innovative og ikke mindst velsmagende idéer giver dig et smugkig på menuen på morgendagens spisebord. Som noget nyt i år dedikerer vi et gastro-område til startups og små virksomheder, der endnu ikke er på det danske marked eller er helt nye.


En af dem er Lava Cheese fra Island, der ved en tilfældighed har opfundet en ny kategori på snacks-markedet. De to stiftere sad over et par øl og spiste grilled cheese sandwiches, da de opdagede, at de begge sad og pillede de sprøde stykker ost af sandwichen og spiste dem først. Det blev en øjenåbner for de to venner, for hvorfor findes der ikke en snack baseret på den sprøde, grillede ost, som alle elsker?

Lava Cheese var en realitet, og de islandske drenge laver 3 varianter af grilled cheese snacks som den perfekte sidevogn til et glas øl, som topping på salater eller til kanapéer. Og ifølge medstifter Gudmundur Páll Líndal, kan besøgende på Bite se frem til endnu en variant, som får premiere på messen:

“Besøgende på Bite kan som nogle af de første smage vores nyeste snack, der med garanti ikke er noget, de har smagt før. Vi lancerer snart i Danmark, og vi glæder os til at møde spændende folk og give en forsmag på, hvordan snacks også kan smage.”

 

I det nye gastro-område finder du små udstillere, der har potentialet til at blive fremtidens stjerner på fødevarehimlen. I denne gastronomiske rugekasse for talenter er produkterne i højsæde, så måske bliver du en af de første, der smager den næste nye trend, før den bliver trendy. Hvis du altså kommer!

Christian Vejlund