Back to All Events

AeroFarms - Bæredygtig indendørs vertikalt landbrug, der muliggør lokal vækst året rundt


April Agee Carroll, ph.d. er vicepræsident for forskning og udvikling på AeroFarms®, et højteknologisk vertikalt landbrugsfirma, der producerer høj kvalitet, lækker producerer indendørs i hjertet af samfund over hele kloden.

Som en pioner inden for plantefenomik, som er undersøgelsen af alle observerbare egenskaber ved en plante, bruger Dr. Carroll avancerede billedteknologier, molekylære teknikker og datalogi til at modellere plantevækst og udvikling i forbindelse med miljømæssige input. Disse modeller oversættes derefter til brugbare data for at styre dyrkningsbeslutninger i realtid. Målet er at forbedre udbyttet, kontrollere plantegenskaber som tekstur og smag, og forbedre ernæringsegenskaber og andre plantemetabolitter.

ENGELSK

Earlier Event: August 24
NEPCon
Later Event: August 24
H.K.H Prinsesse Marie