Back to All Events

Fairdig


Fødevarer er en kæmpe kilde til vores personlige velvære, der samtidig bidrager væsentligt til klimaændringer. På den ene side kan vi ændre vores madvaner, allerede i dag, og derved gøre Jorden og vores kommende generationer en stor tjeneste. På den anden side er det at ændre vores spisevaner både skræmmende, irriterende og vanskeligt. For de fleste af os er det at ændre spisevaner overhovedet ikke tiltalende. Så hvad kan vi gøre? Fredag kan du høre Jesper Dalgaard Pøhler, der er kommunikatør og filosof, fortælle om Fairdig, samt hvordan han fik ideen til virksomheden, da han selv savnede sunde, økologiske og klimavenlige alternativer. Hør desuden hvordan Fairdig blev til og alle de "hows" og "whys", der lader Fairdig til de klimavenlige færdigretter, de sælger i dag. 

ENGELSK

Earlier Event: August 25
Nøddebazaren