Back to All Events

Nøddebazaren


Mads Lønnberg søsatte Nøddebazaren.dk i 2013. Selvom navnet indikerer en lille nøddebutik, står Nøddebazaren bag en vaskeægte verdensnyhed, nemlig udviklingen af verdens første bionedbrydelige emballage til nødder og tørfrugter. Drivkraften for Mads og hans team, er at skabe en sundere og mere klimavenlig madkultur i Danmark. Derfor har folkene bag Nøddebazaren indsamlet 40.000 underskrifter, der skal bane vejen for et sundere afgiftssystem. Foreløbig har anstrengelserne resulteret i en komite nedsat af Skatteministeren, der skal revidere vores afgiftssystem.

Fredag d. 25 august kan du høre Mads dele sine erfaringer med at grundlægge og drive en sund forretning, i bæredygtighedens tjeneste. 

Earlier Event: August 25
NEPCon
Later Event: August 25
Fairdig