Back to All Events

PACARI


Hør bl.a. grundlæggeren af PACARI, Santiago Paralti, fortælle historien om den lille familieejede virksomhed, der startede som et projekt for at støtte lokalbefolkningen i Ecuador, og sidenhen skabte en international prisvindende chokolade. PACARI's historie, og hjertesag om at bringe den ecuadorianske Arriba Nacional kakao fra regnskoven på verdenskortet, sker bl.a. ved et eksklusivt samarbejde med små bønder, der udelukkende følger standarden 'Buenas Prácticas' i deres dyrkning af kakaoen. PACARI har aldrig givet slip på deres 3 hjørnesten, med hvilket virksomheden blev grundlagt: Social ansvarlighed, bæredygtighed og økologi, er stadig det essentielle i foretagendet og troen på disse værdier har banet vejen frem for en højere levestandard for Ecuadors kakaobønder og regeneration af naturen. 

ENGELSK

Later Event: August 25
WeFood